Kategórie
 
 
 
 
 
jarny_vypredaj.jpg
 
 
Cestovný kufor Samsonite Magnum Eco Spinner 75 KH2*003 (139847)
zväčšiť obrázok
Top produkt
Ušetríte: 8 %
Cestovný kufor Samsonite Magnum Eco Spinner 75 KH2*003 (139847)
 

Cestovný kufor Samsonite Magnum Eco Spinner 75 KH2*003 (139847)

Priestranný a ľahký cestovný kufor Samsonite na 4 kolieskach
deliaca prepážka spodná rukoväť kódovací zámok s TSA funkciou menovka výškovo nastaviteľné krížové popruhy vyrobené z recyklovaného materiálu podšívka z recyklovaného materiálu
Kód produktu:KH2.01.003
Výrobca:Samsonite
Parametre
Séria:Magnum Eco
Materiál:polypropylén
Rozmery:51 x 75 x 32 cm
Objem:104 l
Hmotnosť:4,2 kg
Záruka:5 rokov
deliaca prepážka:Áno
spodná rukoväť:Áno
kódovací zámok s TSA funkciou:Áno
menovka:Áno
výškovo nastaviteľné krížové popruhy:Áno
vyrobené z recyklovaného materiálu:Áno
podšívka z recyklovaného materiálu:Áno
Dodacia lehota
Dostupnosť: Dodávka do 14 dní
199,17 € bez DPH
239,00 € s DPH
Farba: 01 midnight blue: 182,42 € bez DPH
218,90 € s DPH

Samsonite Magnum Eco spinner 75 je eco-friendly kufor vyrobený z recyklovaného polypropylénu, ktorý bol získaný z európskeho spotrebiteľského odpadu.
Kolekcia kufrov Magnum Eco je inovatívnym záväzkom spoločnosti Samsonite k trvalej udržateľnosti, tieto kufre sa vyrábajú v Európe.
Kufre plne spĺňajú požiadavky cestovateľov, ktorí vyžadujú bezpečný a spoľahlivý prenos svojich vecí pri cestovaní po celom svete.
Kufre Magnum Eco predstavujú bezkonkurenčnú kombináciu udržateľnosti, ľahkosti, bezpečnosti a vysokej kapacity balenia. Kufre Magnum Eco sú extrémne ľahkými kuframi vo svojej triede a sú osviežujúcim a neprekonateľným splynutím ľahkosti a nadčasového dizajnu. Vďaka pokročilým európskym technologickým a výrobným skúsenostiam značky Samsonite sa jedná o najľahšiu polypropylénovú batožinu vo svojej triede.
Palubný kufor spinner 75 má trojbodový systém uzamkýnania pre bezpečný prenos vecí, zámok má integrovanú funkciu TSA. Použitý materiál - recyklovaný polypropylén zabezpečuje  extrémnu pevnosť a odolnosť kufra. Kufor má deliaci plát, ochranné popruhy a zaťahovaciu integrovanú ID visačku/menovku. Výhodou kufra sú zdvojené, tiché kolieska. 
Výrazné logo, oblé hrany a úplná integrácia jednotlivých komponentov zvýrazňuje jednoduchý dizajn.
Interiér kufra Magnum je veľmi praktický a zároveň jednoduchý. Vnútro kufra má hladkú štruktúru a z tohto dôvodu nevyžaduje podšívku. Ušetrí to jednak materiál a zároveň je oveľa jednoduchšia údržba vnútornej časti kufra. Dve výškovo nastaviteľné deliace prepážky sú vyrobené z recyklovaných PET fliaš /materiál Recyclex.

Spolu s nadštardardným interiérom a mnohými inovatívnymi technológiami je Magnum Eco ideálnym spoločníkom pre vaše cesty.
Kúpou inovatívnych a najudržateľnejších cestovných kufrov Magnum Eco značky Samsonite prispejete k čistejšej planéte!!!

 

 

 
 
Rozhodujete sa kúpiť kufor?

Ak chcete, aby váš kufor vydržal čo najviac a slúžil vám viac rokov, rozhodnite sa pre kvalitný a praktický model renomovaných značiek Samsonite, American Tourister alebo Hedgren.
Investíciou do takéhoto kufra získate verného spoločníka pre vaše pracovné alebo dovolenkové cesty. Určite oceníte jeho kvality najmä pri leteckej preprave, kde pri neodbornom narábaní s kuframi často dochádza k ich poškodeniu.
Pre vašu cestu je dôležité vybrať si správnu veľkosť kufra. Veľmi obľúbené sú kufre na palubu, ktoré si môžete zobrať so sebou do lietadla ako príručnú batožinu.
Veľkosť príručnej batožiny je veľmi dôležitá najmä pri nízkonákladových leteckých spoločnostiach (napr. Ryanair alebo Wizz Air), kde pri nedodržaní predpísaných pravidiel môžete často zaplatiť vysoké pokuty. Vždy je dobré zistiť si pred cestou, aký je povolený najväčší rozmer batožiny a aká je najvyššia povolená hmotnosť.
Pre dlhšie cesty máme pre vás pripravené stredné a veľké kufre, v ktorých nájdete dostatočný objem na prepravu vašich vecí.
Kufre Samsonite a Hedgren sú tým najlepším výberom pre vaše cesty.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia